درمان کمردرد با فیزیوتراپی

درمان کمردرد با فیزیوتراپی

درمان کمردرد با فیزیوتراپی به عنوان موثرترین روش درمان غیرجراحی کمردرد در بسیاری از مبتلایان موثر واقع شده و نیاز به استفاده از داروهای شیمیایی و انجام جراحی های غیرضروری را به حداقل می رساند.

کمردرد می تواند به دلیل شرایطی باشد که بر قسمت پایین بدن تأثیر می گذارد مانند ستون فقرات کمری ، دیسک های بین مهره ای (دیسک های بین مهره ها) ، رباط های اطراف ستون فقرات و دیسک ها ، نخاع و اعصاب ، ماهیچه های کمر ، اندام های داخلی لگن و شکم ، و پوست ناحیه کمر را می پوشاند.

در بیشتر موارد ، کمردرد خفیف است و خود به خود از بین می رود. برای برخی از افراد ، کمردرد می تواند عود کند یا ادامه پیدا کند و منجر به کاهش کیفیت زندگی و یا حتی ناتوانی شود. متخصصان فیزیوتراپی به افراد مبتلا به کمردرد کمک می کنند تا تحرک را بهبود بخشند یا بازگردانند و درد آنها را کاهش دهند.

کمردرد یکی از دلایل اصلی درد و ناتوانی در سراسر جهان است. فیزیوتراپی در مدیریت درد و اختلال عملکرد مرتبط با مشکلات این ناحیه بسیار موثر است.

فیزیوتراپیست ها متخصصان حرکات هستند. آنها کیفیت زندگی را از طریق مراقبت های عملی ، آموزش به بیمار و حرکات تجویز شده بهبود می بخشند. 

درمان کمردرد عمدتا به تشخیص و علت مرتبط بستگی دارد. بنابراین تشخیص ، علت و علائم فاکتورهای کلیدی هستند که پزشک باید در ذهن داشته باشد و درمان بر این اساس انجام می شود.

کمر یا “ستون فقرات کمری” ، از ۵ مهره (استخوان) در پایین ترین قسمت ستون فقرات تشکیل شده است. 

دلایل متعددی برای ایجاد درد در ناحیه کمر وجود دارد که اکثر قریب به اتفاق موارد منشاء اسکلتی عضلانی و بدون هیچ گونه آسیب جدی در ساختار دارند. این موارد به خوبی به فیزیوتراپی پاسخ می دهند ، که معمولاً شامل درمان دستی ، تمرینات و تغییرات فعالیتی – وضعیتی می شود.

به ندرت ، کمردرد فرد ممکن است نشانه یک مشکل زمینه ای جدی تر باشد. در چنین مواردی ، یک فیزیوتراپیست می تواند مشکل را ارزیابی کرده و برای مراقبت مناسب به پزشک ارجاع دهد.

درمان کمردرد با فیزیوتراپی

فیزیوتراپیست با توجه به نوع و شدت مشکل بیمار برنامه درمانی منحصر به هر بیمار را تنظیم می کند ، برنامه درمانی می تواند شامل استفاده از تجهیزات مختلف از جمله لیزر درمانی ، الکتروتراپی و کشش ستون فقرات باشد و تکنیک های درمان دستی و منوال تراپی ستون فقرات و تمرینات ورزشی ( تمرینان کششی و تقویتی ) باشد.

فیزیوتراپی یکی از موثرترین روش ها برای درمان کمردرد است.

اکثر موارد کمردرد به برنامه درمان دستی و تمرینات درجه بندی شده به خوبی پاسخ می دهند. درمان دستی می تواند شامل ماساژ و حرکات و دستکاری مفصل باشد. این تکنیک ها درد را کاهش می دهند و به بازگرداندن حرکت کمک می کنند. برنامه تمرینی به طور معمول شامل ترکیبی از طیف وسیعی از حرکات و تحرک است ، تمرینات تقویت تنه و ساق پا و بازگشت تدریجی به فعالیتها.

اهداف درمان کمردرد

  • کاهش درد با استفاده از روشهای تسکین درد عمدتا فیزیوتراپی الکتروتراپی. تجهیزات ، ماساژ و سایر تکنیک های درمان دستی و دستکاری ستون فقرات
  • افزایش قدرت کمر و انعطاف پذیری با کمک تقویت و کشش و تحرک ستون فقرات

کلمات مرتبط :

فیزیوتراپی کمر – فیزیوتراپی ستون فقرات – درمان کمردرد با فیزیوتراپی – روش های فیزیوتراپی کمردرد – فیزیوتراپی دیسک کمر – فیزیوتراپی سیاتیک

keyboard_arrow_up