درمان کمر درد

درمان کمر درد بسته به علت و شدت کمر درد و نظر پزشک و فیزیوتراپیست با روش های مختلف جراحی و غیرجراحی از جمله فیزیوتراپی انجام می گیرد.

کمردرد یکی از رایج ترین اختلالات ارتوپدی است که روزانه افراد زیادی را روانه مراکز درمانی می کند و عوامل مختلفی در بروز آن نقش دارند.

ستون فقرات از اجزای متفاوتی همچون مهره ها ، دیسک بین مهره ای ، رباط ها ، عضلات و … تشکیل شده و آسیب دیدگی هریک از این اجزا می تواند منجر به بروز کمردرد شود.

کشیدگی های عضلانی ناشی از استفاده بیش از حد و فعالیت بدنی شدید یکی از شایع ترین دلایل بروز کمردرد است که معمولا با چند روز استراحت ، استفاده از کمپرس سرد و گرم و فیزیوتراپی بهبود پیدا می کند.

در صورتی که درد کمر پس از چند روز استراحت تسکین پیدا نکرده و حتی تشدید شده و با عوارض دیگری همچون بی حسی و ضعف پاها همراه باشد باید هرچه سریع تر به پزشک متخصص مراجعه شود.

درمان کمر درد

خوشبختانه در اغلب موارد درمان کمر درد با روش های غیرجراحی از جمله فیزیوتراپی امکان پذیر است و جراحی تنها در صورت عدم بهبودی شرایط بیمار و بروز مشکلات جدی همچون بیرون زدگی دیسک کمر ، تنگی کانال نخاعی و … آن هم در موارد حاد توصیه می شود.

با این حال ، حتی پس از انجام جراحی ، انتظار می رود که بیماران فیزیوتراپی برای کمردرد انجام دهند تا به بیمار کمک کند قدرت کامل در منطقه آسیب دیده خود بدست آورد.

فیزیوتراپی یکی از موثرترین روش ها در درمان کمردرد و علائم و عوارض ناشی از آن است ، فیزیوتراپی روشی ایمن ، غیرتهاجمی و بسیار موثر است که نیاز بیمار به استفاده از داروهای شیمیایی و انجام جراحی های غیرضروری را کاهش می دهد.

فیزیوتراپیست با توجه به شرایط هر بیمار از متدها و مدالیته های مختلفی بهره می برد.

تکنیک های درمان دستی و ماساژ ستون فقرات ، لیزر درمانی با لیزر پرتوان ، کشش ستون فقرات و تمرینات کششی و تقویتی از جمله مهم ترین راهکارهای فیزیوتراپی در درمان کمر درد هستند که با مراجعه به کلینیک فیزیوتراپی سعادت آباد می توانید از آن ها بهره مند شوید.

متخصصان ما با بهره گیری از بروزترین متدها و پیشرفته ترین تجهیزات فیزیوتراپی خدمات فیزیوتراپی را با بالاترین کیفیت به مراجعه کنندگان گرامی ارائه می دهند.

پیشگیری از کمردرد

ورزش را بخشی از برنامه روزانه خود قرار دهید. حتی یک ورزش ۱۵ دقیقه ای نیز در تقویت عضلات پشت و افزودن به انعطاف پذیری کمک زیادی خواهد کرد. با این حال ، تمریناتی را که شامل وزنه برداری بدون نظارت کافی است ، انجام ندهید.
برای داشتن سلامتی در استخوان ها ، داشتن یک رژیم غذایی سالم که حاوی کلسیم و ویتامین D کافی باشد ، توصیه می شود. رژیم غذایی مناسب به کاهش وزن اضافی بدن نیز کمک می کند.

ساعت های طولانی در یک وضعیت ایستاده یا نشسته قرار نگیرید.

هنگام بالا بردن اجسام مراقب باشید. همیشه هنگام برداشتن هر چیزی زانوهای خود را خم کنید.

استفاده از کفش طبی را فراموش نکنید.

وزن خود را در محدوده طبیعی حفظ کنید، چراکه اضافه وزن فشار زیادی به ستون مهره ها وارد کرده و خطر بروز کمردرد را افزایش می دهد.

 

کلمات مرتبط :

درمان کمر درد – دلایل کمردرد – فیزیوتراپی کمردرد – فیزیوتراپی سیاتیک – فیزیوتراپی دیسک کمر – فیزیوتراپی ستون فقرات – فیزیوتراپی در سعادت آباد – فیزیوتراپی در میدان کاج

درمان کمر درد

دکمه های اشتراک گذاری

مقالات بیشتر که شاید بخواهید

 دکتر ایمان کمالی حکیم

  • عضو بنياد ملی نخبگان عضو سازمان استعدادهای درخشان دانشگاه علوم پزشکی ايران
  • دکتری تخصصی فیزیوتراپی
  • اولین دیپلمات ایرانی متد مکنزی