دلایل شکستگی فشاری ستون فقرات

به راحتی می توان فکر کرد که کمردرد تنها بخشی از افزایش سن است. اما مراقب باشید. اگر به سن ۶۰ سالگی نزدیک می‌شوید، ممکن است نشانه‌ای از ترک‌های ریز در استخوان‌ها به نام مهره‌ها باشد که ستون فقرات شما را تشکیل می‌دهند. هنگامی که این شکستگی های کوچک جمع شوند، در نهایت می توانند باعث فروپاشی مهره شوند که به آن شکستگی فشاری ستون فقرات می گویند.

استخوان های نرم و ضعیف در مرکز این مشکل قرار دارند. شکستگی های فشاری معمولاً به دلیل پوکی استخوان نازک کننده استخوان ایجاد می شوند، به خصوص اگر شما زنی بالای ۵۰ سال هستید که در دوران یائسگی قرار گرفته اید.

هنگامی که استخوان ها شکننده هستند، مهره های شما به اندازه کافی قوی نیستند که بتوانند از ستون فقرات شما در فعالیت های روزمره حمایت کنند. وقتی برای بلند کردن یک شی خم می‌شوید، یک قدم را از دست می‌دهید یا روی فرش سقوط می کنید، می‌توانید استخوان‌ های ستون فقرات خود را در معرض خطر شکستگی قرار دهید. در صورت ابتلا به پوکی استخوان شدید، حتی سرفه یا عطسه می تواند باعث شکستگی های فشاری شود.

پس از تعدادی شکستگی فشاری کوچک، بدن شما شروع به نشان دادن اثرات می کند. قدرت و شکل ستون فقرات می تواند تغییر کند. قدتان را از دست می دهید زیرا ستون فقرات شما کوتاهتر است.

اکثر شکستگی های فشاری در جلوی مهره اتفاق می افتد. وقتی به اندازه کافی از آنها استفاده کنید، قسمت جلویی استخوان ممکن است فرو بریزد. پشت مهره از استخوان سخت تری ساخته شده است، بنابراین دست نخورده باقی می ماند. این یک مهره گوه‌ای شکل ایجاد می‌کند که می‌تواند منجر به حالت خمیده‌ای شود که کیفوز (قوز پشت) نامیده می شود.

سایر دلایل شکستگی فشاری ستون فقرات

دو گروه از افراد بیشتر در معرض خطر شکستگی های فشاری ستون فقرات هستند:

  • افراد مبتلا به پوکی استخوان
  • افراد مبتلا به سرطان که به استخوان هایشان سرایت کرده است
    اگر انواع خاصی از سرطان در شما تشخیص داده شده است – از جمله مولتیپل میلوما و لنفوم – ممکن است پزشک شما را از نظر شکستگی های فشاری تحت نظر داشته باشد. از سوی دیگر، گاهی اوقات شکستگی ستون فقرات ممکن است اولین علامت ابتلا به سرطان باشد.

اما بیشتر شکستگی های فشاری ستون فقرات به دلیل پوکی استخوان اتفاق می افتد. برخی از افراد به دلیل موارد زیر شانس بیشتری برای ابتلا به این بیماری دارند:

  • نژاد: زنان سفیدپوست و آسیایی بیشترین خطر را دارند.
  • سن: این شانس برای زنان بالای ۵۰ سال بیشتر است و با افزایش سن بیشتر می شود.
  • وزن: زنان لاغر در معرض خطر بیشتری هستند.
  • یائسگی زودرس: زنانی که قبل از ۵۰ سالگی آن را پشت سر گذاشته اند، شانس بیشتری برای ابتلا به پوکی استخوان دارند.
  • سیگاری ها: افرادی که سیگار می کشند ضخامت استخوان را سریعتر از افراد غیر سیگاری از دست می دهند.

اگر پوکی استخوان درمان نشود، می تواند منجر به شکستگی های بیشتری شود. اگر درد دارید، مهم است که به پزشک خود مراجعه کنید. درمان پوکی استخوان تضمین نمی کند که شما هرگز شکستگی فشاری دیگری نخواهید داشت، اما به طور قابل توجهی شانس شما را کاهش می دهد.

برای جلوگیری از آن چه کاری می توانید انجام دهید؟

راه‌های طبیعی برای جلوگیری از شکستگی‌های فشاری شامل مصرف مکمل‌های کلسیم، دریافت ویتامین D بیشتر، ترک سیگار، جلوگیری از افتادن، و انجام تمرین‌های تحمل وزن و افزایش قدرت تحت نظر فیزیوتراپیست است. 

 

کلمات مرتبط :

درمان شکستگی ستون فقرات – فیزیوتراپی ستون فقرات – فیزیوتراپی دیسک کمر – فیزیوتراپی در سعادت آباد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت نباید خالی باشد
این قسمت نباید خالی باشد
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

keyboard_arrow_up