فیزیوتراپی درد عصب سیاتیک

فیزیوتراپی درد عصب سیاتیک

بسیاری از افراد از درد سیاتیک رنج می برند که به کمردرد ناشی از فشردگی عصب سیاتیک اشاره دارد. این عصب از قسمت پایین کمر شما شروع می‌شود و از هر پا عبور می‌کند، بنابراین افراد اغلب در هنگام مواجهه با سیاتیک درد ناشی از شلیک به پاهای خود را دارند.

برای بهبودی از سیاتیک، جراحی یک گزینه است اما عالی نیست. در واقع، سیاتیک را می توان به راحتی با فیزیوتراپی درمان کرد، که معمولاً به جای جراحی پرهزینه و تهاجمی ترجیح می دهند.

فیزیوتراپی درد عصب سیاتیک در کمک به قوی‌تر شدن شما مؤثرتر خواهد بود، در حالی که جراحی یک راه حل سریع برای لحظه‌ای است که همیشه در درازمدت انجام نمی‌شود، گاهی اوقات در صورت بازگشت درد به دنبال درمان یا اقدامات بیشتر می‌شود.

تمرینات فیزیوتراپی درد عصب سیاتیک

در حالی که به پشت هستید، پای راست خود را در زاویه مناسب قرار دهید. دستان خود را پشت ران خود ببندید، انگشتان خود را قفل کنید. پای چپ خود را بلند کنید و مچ پای راست خود را بالای زانوی چپ قرار دهید. یک لحظه موقعیت خود را حفظ کنید. این به کشش عضله کوچک پیریفورمیس کمک می کند که گاهی متورم می شود و به عصب سیاتیک فشار می آورد و باعث درد می شود. همین تمرین را روی پای دیگر انجام دهید.

چهار دست و پا روی زمین زانو بزنید. پای راست خود را بردارید و جلوی بدنتان روی زمین حرکت دهید. ساق پای شما باید روی زمین باشد و به صورت افقی با بدن شما باشد. پای راست شما باید جلوی زانوی چپ باشد در حالی که زانوی راست شما روی سمت راست باشد. پای چپ خود را تا انتها روی زمین دراز کنید، به طوری که بالای پایتان روی زمین باشد و انگشتان پا به سمت عقب باشد. به تدریج وزن بدن خود را از بازوها به پاها تغییر دهید تا پاها وزن شما را تحمل کنند. صاف بنشینید و دستان خود را در دو طرف پاهای خود قرار دهید. یک نفس عمیق بکش لطفا هنگام بازدم بالاتنه خود را روی پای جلویی به جلو خم کنید. تا جایی که می توانید وزن خود را با بازوهای خود تحمل کنید.

روی زمین بنشینید و پاهای خود را دراز کنید. پای راست خود را خم کنید، مچ پای راست خود را بالای زانوی چپ قرار دهید. به جلو خم شوید و اجازه دهید بالاتنه به ران شما برسد. ۱۵ تا ۳۰ ثانیه نگه دارید. این باعث کشش باسن و پایین آوردن پشت می شود. در طرف دیگر آن نیز تکرار کنید. یکی از تمرینات مناسب فیزیوتراپی درد عصب سیاتیک است که با مشورت با فیزیوتراپیست خود می توانید انجام دهید.

پای راست خود را روی یک سطح برجسته در سطح لگن یا پایین تر از آن قرار دهید. این می تواند یک صندلی، یک عثمانی یا یک راه پله باشد. پای خود را خم کنید تا انگشتان پا و ساق پا صاف شوند. اگر زانوی شما تمایل به بیش از حد کشیده شدن دارد، کمی در آن خم شوید. بدن خود را کمی به سمت جلو به سمت پای خود خم کنید. هرچه دورتر می روید، کشش عمیق تر می شود. آنقدر خودتان را جلو نبرید که احساس درد کنید. باسن پای بلند شده خود را به جای بلند کردن آن به سمت پایین رها کنید. اگر برای آرام کردن لگن خود به کمک نیاز دارید، یک بند یوگا یا یک باند ورزشی بلند را روی ران راست و زیر پای چپ خود ببندید. حداقل ۳۰ ثانیه نگه دارید، سپس در سمت دیگر تکرار کنید.

درد سیاتیک زمانی ایجاد می شود که ستون فقرات مهره ها را فشرده می کند. این کشش که در ادامه به آن اشاره می کنیم به ایجاد فضایی در ستون فقرات برای کاهش فشار روی عصب سیاتیک کمک می کند. روی زمین بنشینید، پاهایتان را صاف دراز کنید، پاهایتان را به سمت بالا خم کنید. زانوی راست خود را خم کنید و پای خود را صاف در قسمت بیرونی زانوی مقابل خود قرار دهید. آرنج چپ خود را در قسمت بیرونی زانوی راست قرار دهید تا به شما کمک کند بدن خود را به آرامی به سمت راست بچرخانید. ۳۰ ثانیه نگه دارید و سه بار تکرار کنید، سپس طرف را عوض کنید.

 

کلمات مرتبط :

فیزیوتراپی درد عصب سیاتیک – فیزیوتراپی کمردرد – فیزیوتراپی ستون فقرات – فیزیوتراپی در سعادت آباد – دکتر فیزیوتراپی

فیزیوتراپی درد عصب سیاتیک

دکمه های اشتراک گذاری

مقالات بیشتر که شاید بخواهید

 دکتر ایمان کمالی حکیم

  • عضو بنياد ملی نخبگان عضو سازمان استعدادهای درخشان دانشگاه علوم پزشکی ايران
  • دکتری تخصصی فیزیوتراپی
  • اولین دیپلمات ایرانی متد مکنزی