کمردرد التهابی یکی از انواع شایع کمردرد است که معموالا با انجام فعالیت بدنی تسکین پیدا می کند درست برخلاف کمردردهای مکانیکی که با فعالیت تشدید و با استراحت تسکین می یابند.

در اغلب مبتلایان به این کمردرد در تصاویر رادیوگرافی و حتی ام آر آی مشکل مهمی در ستون فقرات دیده نمی شود ، به همین دلیل تشخیص کمردردهای التهابی دشوار است و نیازمند بررسی دقیق توسط پزشک دارد و گاهی ماه ها طول می کشد تا مشخص شود فرد دچار این عارضه است.

کمردردهای التهابی معمولا در افراد جوان و میانسال رخ می دهد حتی ممکن است کودکان و نوجوانان را نیز درگیر کند.

استرس، خستگی و افسردگی از جمله عواملی هستند که سبب تشدید مشکلات در فرد بیمار می شوند.

روماتیسم ستون فقرات یا همان اسپوندیلیت آنکیلوزان یکی از مهم ترین دلایل بروز این نوع کمردرد در افراد است.

کمردرد التهابی

علائم کمردرد التهابی

  • تشدید درد شب ها زمان خواب بطوری که سبب بیدار شدن فرد از خواب می شود.
  • احساس خشکی، ضعف و گرفتگی کمر در ابتدای روز پس از بیدار شدن از خواب
  • تشدید درد پس از نشستن و خوابیدن به مدت طولانی

روش های درمان

استفاده از داروهای ضدالتهابی مانند ایبوپروفن و ناپروکسن به تسکین این نوع کمردرد کمک می کند.

فیزیوتراپی و انجام ورزش یکی از موثرترین روش ها در درمان کمردردهای التهابی است که با مراجعه به کلینیک فیزیوتراپی سعادت آباد با مدیریت دکتر ایمان کمالی حکیم می توانید از آن بهره مند شوید ، متخصصان ما در کلینیک فیزیوتراپی سعادت آباد از بروزترین متدها و پیشرفته ترین تجهیزات فیزیوتراپی برای درمان کمردرد در بیماران بهره می برند.

تمرینات ورزشی که فیزیوتراپیست برای بیمار تنظیم می کند علاوه بر کمک به تسکین درد به افزایش دامنه حرکتی و همچنین تقویت عضلات کمر نیز کمک زیادی می کند.

ماساژ درمانی ، اولتراسوند و آب درمانی در کنار تمرینات ورزشی از جمله موثرترین راهکارهای فیزیوتراپی در درمان این کمردردها هستند.

تقویت عضلات کمر و عضلات شکمی موجب پایداری بیشتر ستون فقرات و به کاهش احساس درد کمک زیادی می کند.

بیمار تا زمان بهبودی کامل باید از انجام فعالیت هایی که سبب وارد شدن فشار بیش از حد بر ستون فقرات می شوند مانند حمل اجسام سنگین بپرهیزد چراکه سبب تشدید علائم می شود.

افراد مبتلا به کمردردهای التهابی برای جلوگیری از تشدید درد و سایر عوارض باید از نشستن به مدت طولانی و همچنین رانندگی به مدت طولانی بپرهیزند ، نشستن به مدت طولانی سبب خستگی عضلات و تشدید درد در بیمار می شود ، به همین منظور به افرادی که به دلایلی شغلی مدت زمان زیادی باید بر روی صندلی بنشینند توصیه می شود تا هریک ساعت یکبار از جای خود بلند شده و تمرینات کششی و تقویت عضلات کمر را که فیزیوتراپیست برای آن ها تنظیم کرده انجام دهند.

 

کلمات مرتبط :

فیزیوتراپی کمر – فیزیوتراپی در سعادت آباد – درمان دستی ستون فقرات – متخصص منوال تراپی – فیزیوتراپی دیسک کمر – فیزیوتراپی سیاتیک – فیزیوتراپی ستون فقرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فهرست